Căutare
Ultimele subiecte
Subiectele cele mai active
Bookmarking social
Pastrati adresa Descopera Islamul pe site-ul dvs. de bookmarking social
Pastrati adresa Surorile Musulmane Forumul Femeilor Convertite la Islam pe site-ul dvs. de bookmarking social
Cine este conectat?
În total sunt 1 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 1 Vizitator Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 10, Dum Apr 19, 2020 12:53 pm
islamic clock
calendar islamic
Checul, un Desert rapid si usor de preparat
Checul, un Desert rapid si usor de preparat
Checul insiropat.
Ingrediente:
250g unt
200g zahar
coaja rasa de la o lamaie
4 oua
250g faina
1 plic praf de copt
50ml lapte
1 plicuri zahar vanilat
Ingrediente pentru sirop:
300g fistic pentru decor
50g unt
50ml suc de lamaie
1 plic zahar vanilat
Mod de preparare:
Frecam untul cu zaharul si cu un praf de sare, circa 20 de minute, pana devine spumos. Adaugam galbenusurile pe rand, apoi laptele, putin cate putin, faina cu praful de copt, zaharul vanilat si coaja rasa de la 1 lamaie.
La final adaugam albusurile batute spuma tare. Turnam compozitia in tava unsa cu unt si o coacem la foc potrivit. Cand este copt, scoatem checul si tunam peste el siropul de lamaie.
Pentru sirop, amestecam intr-un vas, pe foc, untul cu sucul de lamaie si cu zaharul vanilat. Dupa ce se incheaga siropul, presaram fisticul tocat. Amestecam si turnam compozitia peste chec. Il lasam sa se raceasca, apoi il taiem felii.
Ingrediente:
250g unt
200g zahar
coaja rasa de la o lamaie
4 oua
250g faina
1 plic praf de copt
50ml lapte
1 plicuri zahar vanilat
Ingrediente pentru sirop:
300g fistic pentru decor
50g unt
50ml suc de lamaie
1 plic zahar vanilat
Mod de preparare:
Frecam untul cu zaharul si cu un praf de sare, circa 20 de minute, pana devine spumos. Adaugam galbenusurile pe rand, apoi laptele, putin cate putin, faina cu praful de copt, zaharul vanilat si coaja rasa de la 1 lamaie.
La final adaugam albusurile batute spuma tare. Turnam compozitia in tava unsa cu unt si o coacem la foc potrivit. Cand este copt, scoatem checul si tunam peste el siropul de lamaie.
Pentru sirop, amestecam intr-un vas, pe foc, untul cu sucul de lamaie si cu zaharul vanilat. Dupa ce se incheaga siropul, presaram fisticul tocat. Amestecam si turnam compozitia peste chec. Il lasam sa se raceasca, apoi il taiem felii.
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mar Aug 30, 2011 3:39 pm Scris de yasemin
» Al Salamu` Alaykum w Rahmatullah w Baraktuhu !
Mar Aug 30, 2011 2:17 pm Scris de yasemin
» Ce este Hijabul ?
Joi Aug 25, 2011 10:31 am Scris de Nana
» Bine ati venit pe Forumul Femeilor !
Joi Aug 25, 2011 10:24 am Scris de Nana
» Moscheile din Romania
Dum Iul 03, 2011 6:43 pm Scris de Vizitator
» Salam Aleykum
Dum Iul 03, 2011 6:19 pm Scris de Vizitator
» Salam Aleykum
Dum Iul 03, 2011 3:49 pm Scris de NAYLA
» Nora si Soacra
Lun Mai 30, 2011 9:06 pm Scris de Admin
» Educatia copiilor in Islam
Lun Mai 30, 2011 8:25 pm Scris de Selma