Căutare
Ultimele subiecte
Subiectele cele mai active
Bookmarking social
Pastrati adresa Descopera Islamul pe site-ul dvs. de bookmarking social
Pastrati adresa Surorile Musulmane Forumul Femeilor Convertite la Islam pe site-ul dvs. de bookmarking social
Cine este conectat?
În total sunt 1 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 1 Vizitator Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 10, Dum Apr 19, 2020 12:53 pm
islamic clock
calendar islamic
Ciorba de vacuta
Ciorba de vacuta
Ingrediente
500g carne de vaca,
1 morcov,
1 telina mica,
2 ardei grasi,
2 rosii ( 3 linguri de zarzavat de ciorba din borcan)
2 linguri de bulion,
2 cepe,
o legatura de leustean,
apa,
sare,
150 g taitei
1 ou,
100 g smantana
Mod de preparare
Se spala carnea, se curata de pielite, se taie in bucati si se pune la fiert intr-o oala cu apa calda. Cand incepe sa fiarba, se curata de spuma, se strecoara si se arunca prima apa. Se spala oala si carnea si se pune din nou la fiert. Se curata ceapa, se taie marunt. Cand carnea a fiert pe jumatate, se adauga ceapa si zarzavatul si se continua fierberea. In absenta rosiilor punem bulion.Cand carnea este aproape fiarta, se adauga si taiteii si se mai fierbe 5 minute, apoi leusteanul tocat marunt. Dupa ce s-a luat oala de pe foc se poate drege cu un galbenus de ou amestecat cu smantana care se adauga in oala de ciorba.
500g carne de vaca,
1 morcov,
1 telina mica,
2 ardei grasi,
2 rosii ( 3 linguri de zarzavat de ciorba din borcan)
2 linguri de bulion,
2 cepe,
o legatura de leustean,
apa,
sare,
150 g taitei
1 ou,
100 g smantana
Mod de preparare
Se spala carnea, se curata de pielite, se taie in bucati si se pune la fiert intr-o oala cu apa calda. Cand incepe sa fiarba, se curata de spuma, se strecoara si se arunca prima apa. Se spala oala si carnea si se pune din nou la fiert. Se curata ceapa, se taie marunt. Cand carnea a fiert pe jumatate, se adauga ceapa si zarzavatul si se continua fierberea. In absenta rosiilor punem bulion.Cand carnea este aproape fiarta, se adauga si taiteii si se mai fierbe 5 minute, apoi leusteanul tocat marunt. Dupa ce s-a luat oala de pe foc se poate drege cu un galbenus de ou amestecat cu smantana care se adauga in oala de ciorba.
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mar Aug 30, 2011 3:39 pm Scris de yasemin
» Al Salamu` Alaykum w Rahmatullah w Baraktuhu !
Mar Aug 30, 2011 2:17 pm Scris de yasemin
» Ce este Hijabul ?
Joi Aug 25, 2011 10:31 am Scris de Nana
» Bine ati venit pe Forumul Femeilor !
Joi Aug 25, 2011 10:24 am Scris de Nana
» Moscheile din Romania
Dum Iul 03, 2011 6:43 pm Scris de Vizitator
» Salam Aleykum
Dum Iul 03, 2011 6:19 pm Scris de Vizitator
» Salam Aleykum
Dum Iul 03, 2011 3:49 pm Scris de NAYLA
» Nora si Soacra
Lun Mai 30, 2011 9:06 pm Scris de Admin
» Educatia copiilor in Islam
Lun Mai 30, 2011 8:25 pm Scris de Selma