Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Ultimele subiecte
» salam alikum
Mar Aug 30, 2011 3:39 pm Scris de yasemin

» Al Salamu` Alaykum w Rahmatullah w Baraktuhu !
Mar Aug 30, 2011 2:17 pm Scris de yasemin

» Ce este Hijabul ?
Joi Aug 25, 2011 10:31 am Scris de Nana

» Bine ati venit pe Forumul Femeilor !
Joi Aug 25, 2011 10:24 am Scris de Nana

» Moscheile din Romania
Dum Iul 03, 2011 6:43 pm Scris de Vizitator

» Salam Aleykum
Dum Iul 03, 2011 6:19 pm Scris de Vizitator

» Salam Aleykum
Dum Iul 03, 2011 3:49 pm Scris de NAYLA

» Nora si Soacra
Lun Mai 30, 2011 9:06 pm Scris de Admin

» Educatia copiilor in Islam
Lun Mai 30, 2011 8:25 pm Scris de Selma

Aprilie 2018
LunMarMierJoiVinSamDum
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

Calendar Calendar

Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Admin
 
Selma
 
Aliye Alexia
 
NAYLA
 
yasemin
 

Bookmarking social

Bookmarking social digg  Bookmarking social delicious  Bookmarking social reddit  Bookmarking social stumbleupon  Bookmarking social slashdot  Bookmarking social yahoo  Bookmarking social google  Bookmarking social blogmarks  Bookmarking social live      

Pastrati adresa Descopera Islamul pe site-ul dvs. de bookmarking social

Pastrati adresa Surorile Musulmane Forumul Femeilor Convertite la Islam pe site-ul dvs. de bookmarking social

Cine este conectat?
In total este 1 utilizator conectat: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 1 Vizitator

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]


Recordul de utilizatori conectati a fost de 7, Lun Iun 27, 2011 11:22 am
islamic clock
calendar islamic

Cous Cous Tunisian

In jos

Cous Cous Tunisian

Mesaj  Admin la data de Vin Mai 06, 2011 6:02 am

Cous Cous la aburi, felul de mancare cel mai des intalnit in Tunisia, traditional tunisian, nici unei familii tunisiene nu-i lipseste din casa cous cous, sunt familii care mananca zilnic, mai ales in Ramadhan toate familiile au Cous Cous la masa.

1 kg de Cous Cous ( In Romania gasim in magazin sub numele de Cus Cus)

Piept de pui taiat maruntel sau ciocanele de pui, sau carne de vita, fierte.

2 linguri de bulion

3 morcovi intregi sau taiati in jumatate

2 cartofi taiati in jumatate sau cubulete

2-3 rosii taiate

2 dovlecei sau taiati in jumatate

2 cepe taiate in jumate, sau in mai multe sferturi

Jumatate lingurita de harissa ( pasta, sau condiment de ardei iute rosu)

3-4 ardei verzi intregi

1 catel de usturoi taiat

putina sare si piper 1 varf de cutit

Se pune intr-o oala cu apa jumate sau trei sferturi sa fiarba, iar deasupra pe gura oalei (in loc de capac) in care fierbe apa se pune intr-un vas (din metal) gaurit pe fund, legumele taiate, se agauga un sfert de lingura de ulei, un varf de cutit de piper ( foarte putin), un varf de cutit de sare, Jumatate de lingurita de pasta de ardei rosu sau condimentul de ardei rosu, se pune si cous cous-ul stropit cu putin apa, se pune un capacmdeasupra vasului cu legumele si cous cous-ul. se lasa aburind si se amesteca pana cand cous cous-ul se umfla si se face moale, la urma, deasupra se adauga carnea (fiarta), si verdeata pe deasupra ( de preferat patrunjel) taiat.

Cous cous-ul se decoreaza cu legumele si verdeata pe deasupra.
avatar
Admin
Administrator
Administrator

Mesaje : 406
Puncte : 3796
Reputatie : 2
Data de inscriere : 16/03/2011
Localizare : Bucuresti, Romania

Vezi profilul utilizatorului http://surorilemusulmane.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum